RUSH FACTORY OYJ

TIIMI

RUSH FACTORY OYJ

Rush Factory Oy toimii konsernin emoyhtiönä ja omistaa lisenssit tuotettaviin tapahtumiin.

Funrun finland Oy

100% tytäryhtiö

Funrun Finland toimii konsernin tuotantoyhtiönä, joka suunnittelee, kehittää ja ylläpitää tapahtumakalustoa ja välineitä sekä vuokraa sisaryhtiöille kalustoa tapahtumiin. Koko konsernin markkinoinnista ja myynnistä vastaa Funrun Finland. ​

​Funrun Finland tuottaa myös Suomen ja Ruotsin markkinan tapahtumat.

VE VOLKSLAUF EVENTS GMBH

100% tytäryhtiö

VE Volkslauf Events toimii konsernin tuotantoyhtiönä ja tuottaa tapahtumat Saksan, Ranskan ja Itävallan markkinoilla. Yhtiöllä ei ole omaa henkilöstöä, vaan tapahtumahenkilöstö tulee joko Suomesta Funrun Finlandilta tai alihankkijoilta.​

FUNRUN EVENTS UK LTD

100% tytäryhtiö

Funrun Events UK tuottaa yhtiön tapahtumat Iso-Britannian markkinoilla. Yhtiöllä ei ole omaa henkilöstöä Iso-Britanniassa, vaan tapahtumahenkilöstö tulee joko Suomesta Funrun Finlandilta tai alihankkijoilta.​

EBHOLD SP Z O.O.

100% tytäryhtiö

Ebhold Sp z o.o.  tuottaa yhtiön tapahtumat Puolan markkinoilla. Yhtiöllä ei ole omaa henkilöstöä Puolassa, vaan tapahtumahenkilöstö tulee alihankkijoilta.

KEHITTEILLÄ OLEVAT TAPAHTUMAKONSEPTIT

“Projekti 2020” nimellä kulkeva tapahtumakonsepti on Rush Factory Oyj:n uusin tapahtumakonsepti, joka odottaa julkaisua pandemian väistyessä. “Projekti 2020” konseptista on julkisesti kerrottu hyvin vähän tähän mennessä ja Covid-19 aiheuttaman epävarmuuden takia yhtiö ei vielä paljasta tarkempia yksityiskohtia konseptista. Uusi konsepti tulee laajentamaan yhtiön tapahtumat liikunnallisista tapahtumista viihteellisiin tapahtumiin. Uuden konseptin tapahtumat tulevat kestämään päivästä myöhään yöhön. 

Yhtiö arvioi uuden konseptin potentiaalin merkittäväksi. Kuten yhtiön aiemmatkin tapahtumakonseptit, “Projekti 2020” on rakennettu kansainväliseksi kiertueeksi ja kysynnän vaatiessa kiertueita voi olla yhtäaikaa useampia. Yhden täysimittaisen euroopanlaajuisen kiertueen uudella konseptilla arvioidaan olevan merkittävästi suurempi kuin Color Obstacle Rush -konseptin tähän asti suurimman kiertueen. Suurin COR-kiertue on aiemmin järjestänyt yhtiön Saksan, Ranskan, Ison-Britannian ja Itävallan tapahtumat.

“Projekti 2020” -konseptille rakennettavaa kalustoa voivat hyödyntää myös muut yhtiön olemassa olevat ja tulevat konseptit, eri vuodenaikana. Kehitettävän kaluston käyttöaste on korkea ja yhtiön tapahtumakausi voi olla ympärivuotinen. Kehitettävä kalusto sisältää mm. yhdessä päivässä pystytettävän yli 4000m2 siirrettävän sisätilan. Kaluston avulla voidaan järjestää tapahtumia sateelta, kylmältä tai kuumalta suojassa sisätilan ollessa eristettyä tilaa. Yhtiö voi näin järjestää tapahtumia kesällä kuumassa ilmastossa, talvella pohjoisen kylmissä oloissa tai sateelta suojassa. Uuden kaluston avulla voidaan järjestää kustannustehokkaasti tapahtumia kaupungeissa sellaisiin vuoden aikoihin joihin kilpailijat eivät kykene.

Hyvin sujunut kalustokehitys on avaamassa yhtiölle uuden liiketoiminta-alueen. Kehitteillä oleva kalusto soveltuu myös muiden tapahtumajärjestäjien tapahtumiin jolloin yhtiön kalustoa ja palveluita voidaan vuokrata myös muille toimijoille.

Konseptien synergiat tulevat myös parhaiten esille niiden käyttäessä osittain samaa kalustoa. Esimerkiksi eri kohderyhmille suunnattuja Duudsonit Funland ja Rush Workout -tapahtumia voidaan järjestää samassa kaupungissa peräkkäisinä päivinä jolloin kalustoa ei tarvitse purkaa ja pystyttää erikseen laskien näin kustannuksia. Uuden kaluston rakenteet on suunniteltu siten että sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi festivaaleilla tai muissa myös muiden järjestäjien tapahtumissa. Vastaavaa kalustoa ei markkinoilla ole jonka takia yhtiö on ollut vaitonainen kehitettävästä kalustosta. Kaluston osien suojaamista selvitetään kehityksen edetessä. Vaikka kehitettävälle kalustolle on useita käyttötarkoituksia, ensisijainen tarkoitus on kuitenkin uusi “Projekti 2020” -konsepti.

NYKYISET TAPAHTUMAKONSEPTIT

Rush Factoryn tiimi on järjestänyt vuodesta 2014 yli 200 hauskaa tapahtumaa, ja asiakkaita tapahtumissa on ollut jo reilusti yli 500 000. Tapahtumia on järjestetty kahdeksassa maassa Raumalta aina Yhdysvaltoihin asti. Niin konseptit kuin tiimikin on vuosien aikana hioutunut entistä hauskemmaksi ja tehokkaammaksi. Nykyisten tuotannossa olevien tapahtumien lisäksi yhtiö on testannut useita erilaisia konsepteja, ja tulevaisuudessa uusia konsepteja tuodaan tasaisin väliajoin.
The Color Obstacle Rush, ainutlaatuinen värijuoksujen hauskuuden ja esteiden jännittävyyden yhdistävä juoksutapahtuma, perustettiin täällä Suomessa vuonna 2014. Ensimmäiset kaksi vuotta tapahtuma ihastutti nimellä Väriestejuoksu. Vuoden 2014 kiertueesta tuli Pohjoismaiden suosituin estejuoksukiertue. Koska debyyttivuosi oli huumaava menestys, vuodelle 2015 formaatti lisensioitiin myös Iso-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin, joissa hauskanpitoon osallistui yli 100 000 juoksijaa.​
Rush Workout on täysin uudenlainen, hulvattoman hauska liikuntatapahtuma! Ennennäkemätön alkujumppa sekä huikea esteratamme takaavat liikunnan ilon kaikille – kunnosta riippumatta. Rush Workoutissa tärkeintä on mahdollisimman hauska liikunta, eikä osallistuakseen tarvitse olla huippukuntoinen urheilija. Pystyt itse vaikuttamaan treenin intensiivisyyteen; esteet antavat kunnon vastuksen myös hikitreeniä haluaville.
Universumin hauskinta, koko perheen Duudsonit -liikuntatapahtumaa pilotoidaan kevään 2019 aikana. Duudsonit Funland on koko perheelle. Vaikka se on ”suunnattu 3-15 vuotiaille”, niin todellisuudessa se sopii kaikille. Temppuratoja ja -pisteitä on niin paljon eritasoisia, että jokainen löytää varmasti itselleen sopivan. Vanhemmat voivat pisteestä riippuen olla mukana joko kädestä kiinni pitäen, vierestä kannustaen – tai touhuun osallistuen ja itseään haastaen!

JOHTO

Rush Factoryn kilpailuetuna on saumattomasti yhdessä työskentelevä ja kokenut core-tiimi, joka kykenee kehittämään ja toteuttamaan markkinatrendien mukaisia kansainvälisesti menestyviä tapahtuma- ja elämyskonsepteja.

MIKA METSÄMÄKI

TOIMITUSJOHTAJA

Mika on yhtiön toimitusjohtaja. Hän toimi aiemmin yhtiön kaupallisena johtajana ja jatkaa nyt koko konsernin vetovastuussa. Hän myös valvoo yhtiön talousosastoa ja varmistaa tuotteiden kannattavuuden säilymisen odotetulla tasolla.

+358 44 554 4894

MARKUS NIEMELÄ

KEHITYSJOHTAJA

Markus on yhtiön perustaja ja kehitysjohtaja. Hän vastaa uusien tapahtumakonseptien kehittämisestä ja kalustoinnovaatioiden suunnittelusta ja kehittämisestä.

 

HALLITUS

Rush Factoryn hallitus tukee toimivaa johtoa aktiivisesti jokainen omalla osaamisellaan. ​

JUHO YLIMÄKI

KAUPPATIETEIDEN TOHTORI, HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Juho Ylimäellä on vahva akateeminen tausta ja osaaminen yhtiöiden strategisessa johtamisessa ja hän on muun muassa julkaissut useita akateemisia tutkimusartikkeleita koskien strategista johtamista sekä teollista markkinointia.  Juho on toiminut muun muassa tutkijana Vaasan yliopistossa ja on yksi Improve Research Ltd:n perustajista. Hän toimii St. Gallenin yliopiston Behavioral Research Lab:in johtajana sekä Improve Research Ltd:n hallituksen puheenjohtajana.

Ei osakeomistusta yhtiössä.

MARKUS NIEMELÄ

YHTIÖN PERUSTAJA, HALLITUKSEN JÄSEN

Markus on yhtiön perustaja ja toimii toimitusjohtajana yhtiökokoukseen saakka. Hän vastaa uusien tapahtumakonseptien kehittämisestä ja osallistuu vahvasti myös kalustoinnovaatioiden suunnitteluun ja kehittämiseen. Yhtiökokouksesta alkaen Markus toimii yhtiön Kehitysjohtajana keskittäen kaiken huomionsa tapahtumakonseptien ja kalustoinnovaatioiden kehittämiseen. Markus jatkaa Kehitysjohtajana myös johtoryhmän jäsenenä. 

1158811 osaketta Niemelän Markka & Ropo Oy:n kautta.

MARKO RIIONHEIMO

HALLITUKSEN JÄSEN

Marko Riionheimolla on 25 vuoden kokemus rahoitustoimialalla niin asiantuntija- kuin johtotehtävissä vakuutus-, pankki-, rahoitus- ja varainhoitoliiketoiminnoissa. Pohjola-ryhmässä ja Osuuspankissa. Lisäksi hän toimi 10 v. aikana osakkaana, toimitusjohtajana ja salkunhoitajana varainhoitoyhtiössä. Tällä hetkellä hän toimii osakkaana ja operatiivisena johtajana KTI Laskutus Oy nimisessä kasvuyhtiössä. Lisäksi hän on toiminut ja toimii useiden yhtiöiden hallituksissa, kuten Ambientia Group Oy.

2000 osaketta Sofem Oy kautta.

TERO VUORINEN

HALLITUKSEN JÄSEN

Tero on liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen ammattilainen. Työkokemuksessa yhdistyy liiketoiminnan tutkimus, liikkeenjohdon konsultointi ja yrittäjyys. Hän on osallistunut eri rooleissa yhteensä satojen yritysten kehittämiseen erityisesti strategisen johtamisen, uusien liikeideoiden arvioinnin ja markkinoinnin aihealueilla. Akateemisella uralla Tero on toiminut muun muassa Vaasan yliopiston yrittäjyyden professorina ja Helsingin yliopiston dosenttina, konsultoinnissa Talent Vectian johtavana konsulttina ja yrittäjänä tilauspurjehduksia toteuttavan s/y Belmont -yrityksen toimitusjohtajana.

Ei osakeomistusta yhtiössä.

TOIMISTO

Tuottajat, asiakaspalvelu, markkinointi ja talous

EVELIINA

VANHEMPI TUOTTAJA

HENRI

KIERTUEET & LOGISTIIKKA

RUOTSI, BELGIA, HOLLANTI

TEEMU

TALOUS

LAURA

ASIAKASPALVELU

SUVI

ASIAKASPALVELU

AGNIESZKA

SAKSA

LINDA

MARKKINOINTI

KRISTIINA

MARKKINOINTI

JUHA

MARKKINOINTI / WEB DEVELOPER

ASIAKASPALVELU

JEMINA

RANSKA, UK

KAROLINA

ASIAKASPALVELU