Rush Factory Oyj

Työpaikat

Työpaikat

Hae mukaan iloiseen joukkoomme alla oleviin avoimiin tehtäviin!

TAPAHTUMATUOTANNON HARJOITTELIJA

Sykkiikö sydämesi erottuville ja mielikuvituksellisille tapahtumille? Pulppuaako sinusta innostusta tuottaa elämyksiä kansainvälisellä tasolla? Tule osaksi luovaa ja energistä tapahtumatiimiämme ja mukaan tekemään Euroopan värikkäintä tapahtumakiertuetta!

Rush Factory Oyj on kansainvälinen elämystehdas, joka listautui vuonna 2018 Helsingin Pörssiin Nasdaqin First North-markkinapaikalle. Toimistomme sijaitsee Suomen kauneimmassa kesäkaupungissa Turussa, jossa lunta valitettavasti nähdään harvoin.

Suurin tapahtumakonseptimme on Color Obstacle Rush, joka on vuonna 2014 perustettu, erittäin hauska, kansainvälinen juoksutapahtumakiertue, josta on nopeasti tullut yksi suosituimmista liikuntatapahtumista Euroopassa. Näitä, meidän tiimin kesken COR-tapahtumia, on järjestetty kahdeksassa maassa yhteensä jo 200 kappaletta, ja ne ovat keränneet tähän mennessä yli 500 000 osallistujaa. 

Etsimme tiimiimme iloista ja toimeliasta tapahtumatuotannon harjoittelijaa. Harjoittelijana pääset mukaan nuorekkaaseen ja intoa täynnä olevaan tiimiimme, jossa tylsistymisen sijaan keräät arvokasta osaamista ja kokemusta tapahtumien tuottamisesta. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta tapahtuma-alalta, sen sijaan arvostamme halua oppia uutta (meillä kaikki keittävät kahvia, haha).

Mitä odotamme:

Ymmärrät kokonaisuuksia ja sinulla pysyy useammat langat käsissä samaan aikaan. Tai pallot ilmassa, lehmät lieassa ja muumit yleisesti laaksossa.

Toimittajien etsiminen ja kilpailuttaminen eivät nosta tuskan hikeä otsallesi.

Et säikähdä tapahtumien lupalomakkeita tai sähköposteja viranomaisilta.

Puhut mahdollisesti useilla kielillä? Erityisesti saat plussaa, jos voit itsevarmasti sanoa: jag talar svenska tai Je parle français

Pelaat sopuisasti tiimissä, olet itsenäinen, kannustava ja positiivinen sekä kaikin puolin muutenkin hyvä tyyppi.

Mitä tarjoamme:

Innostavan harjoittelupaikan, jossa tulet saamaan oman vastuualueen COR-tapahtumien tuotannossa.

Rennon tiimin tueksesi (turkulaisten huumorintajun ymmärtäminen on eduksi).

Mielenkiintoisia tehtäviä ja vaihtelevia työpäiviä, unohtamatta tietenkään säännöllisiä henkilökunnan virkistäytymisiä. 

Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja kehittyä osana innokasta työyhteisöä.

Harjoittelusta maksamme sinulle toki korvauksen. Aikataulullisesti harjoittelu alkaisi mieluiten jo tammikuussa, mutta olemme joustavia aloitusajan suhteen. Ideaalitilanteessa harjoittelujakso jatkuisi kokoaikaisena kesätyönä. 

Lähetä hakemuksesi nyt, kuitenkin viimeistään 20.12.2020.

Lisätietoa harjoittelupaikasta saat soittamalla Tommi Virtaselle +358 50 3862986. 

Puheluajat viikolla 50, klo 14-16.

hakemukset@colorobstaclerush.com

TAPAHTUMATYÖNTEKIJÄ

Haemme jatkuvasti Euroopan ja Skandinavian  tapahtumiin rakennushenkilökuntaa.

Me Rush Factorylla tarjoamme monia uramahdollisuuksia kaikilla osa-alueillamme toimistotöistä tapahtumatyöhön. Rekrytoimme jatkuvasti osaavia ihmisiä tiimiimme. 

Rush Factory on kansainvälinen elämystehdas, joka kehittää ja toteuttaa ainutlaatuisia tapahtuma- ja elämyskonsepteja. Yhtiön uniikit, liikunta- ja elämystapahtumakiertueet ovat tarjonneet hauskanpitoa ja ainutlaatuisia elämyksiä asiakkailleen vuodesta 2015 alkaen. Esimerkiksi Color Obstacle Rush tapahtuma on järjestetty jo yli 180 kertaa yli 450.000 asiakkaalle ympäri Eurooppaa.