RUSH FACTORY

TYÖPAIKAT

TYÖPAIKAT

Me Rush Factorylla tarjoamme monia uramahdollisuuksia kaikilla osa-alueillamme toimistotöistä tapahtumatyöhön. Rekrytoimme jatkuvasti osaavia ihmisiä tiimiimme. 

Rush Factory on kansainvälinen elämystehdas, joka kehittää ja toteuttaa ainutlaatuisia tapahtuma- ja elämyskonsepteja. Yhtiön uniikit, liikunta- ja elämystapahtumakiertueet ovat tarjonneet hauskanpitoa ja ainutlaatuisia elämyksiä asiakkailleen vuodesta 2015 alkaen. Esimerkiksi Color Obstacle Rush tapahtuma on järjestetty jo yli 150 kertaa yli 400.000 asiakkaalle ympäri Eurooppaa.

Hae mukaan iloiseen joukkoomme alla oleviin avoimiin tehtäviin!

TAPAHTUMATUOTTAJA

Etsitään värikkääseen joukkueeseen Tapahtumatuottajaa Ruotsin ja Suomen tapahtumille!

Color Obstacle Rush on vuonna 2014 perustettu, erittäin hauska, kansainvälinen juoksutapahtumakiertue, josta on nopeasti tullut yksi suosituimmista liikuntatapahtumista Euroopassa. Color Obstacle Rush -tapahtumia on järjestetty kahdeksassa maassa yhteensä jo yli 150 kpl, ja ne ovat keränneet tähän mennessä yli 400 000 osallistujaa.

Kansainvälisyydestä huolimatta päämaja ja suurin osa ydintiimistä ovat Suomessa, Turussa. Nyt haemme tämän iloisen, nuorekkaan joukkomme vahvistukseksi ruotsin ja suomen kielen taitavaa tapahtumatuottajaa.

Etsimme ruotsin ja suomen kielen taitoista iloista ja toimeliasta henkilöä vastaamaan Skandinavian tapahtumien tuotannosta sekä asiakaspalvelusta. Työ on pääasiassa tapahtumatuotantoa, hankintaa ja organisoimista. Työhön kuuluu myös satunnaiset käännöstyöt sekä läsnäolo Ruotsin ja Suomen tapahtumissa. Tapahtumia on yhteensä 15-20 vuodessa. Tapahtumat sijoiuvat keväästä alkusyksyyn, osa tapahtumista järjestetään viikolla, mutta suurin osa viikonloppuina. Työtä on tarjolla n. 37,5 tuntia viikossa. Toimisto sijaitsee Turussa. Työ sisältää matkustamista.
Hakijalta edellytetään sujuvaa kirjallista ja suullista ruotsin ja suomen kielitaitoa. Kokemusta tapahtuma-alalta ei vaadita, mutta se on toki eduksi. Työssä pääset työskentelemään yhdessä innostavan ja ammattitaitoisen tiimin jäsenenä, mutta sinulta odotetaan kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi.
Työ tarjoaa sinulle haastavan ja monipuolisen työn kansainvälisessä ympäristössä.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@colorobstaclerush.com

Kielivaatimus: Ruotsi, Suomi
Paikkakunta: Turku
Palkka: sopimuksen mukaan

​Lähetä hakemuksesi nyt, kuitenkin viimeistään 26.7.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

hakemukset@rushfactory.fi

TAPAHTUMATYÖNTEKIJÄ

Haemme jatkuvasti Euroopan ja Skandinavian  tapahtumiin rakennushenkilökuntaa.

Lue lisää linkistä: