RUSH FACTORY OYJ

SIJOITTAJILLE
Rush factory oyj

TOIMITUSJOHTAJAN TERVEHDYS

”Rush Factoryn menestys perustuu siihen, että katsomme tapahtumia ja niiden tuottamista kokonaan eri suunnasta kuin aikaisemmin on totuttu. Emme rakentaneet bisnestä jo olemassa olevien toimintatapojen ja yleismallisten laitteiden ja tekniikan varaan. Halusimme luoda sellaisen liiketoiminnan, jossa kaikki toiminnot sekä materiaaliset ja immateriaaliset asiat on tehty toisiinsa täydellisesti sopiviksi, optimoituna juuri meidän tavoitteisiimme. Emme halunneet olla vain ”tapahtumajärjestäjä”, vaan tehdä yhtiön joka on riippumaton, itseään kehittävä, kokonainen järjestelmä.

Tapahtumamme toki erottuvat muista jo sisällöltään, mutta poikkeuksellisen hyvän tuottavuuden perustana on se, että ulkoistaminen on minimoitu ja kaikki keskeiset prosessit tehdään yhtiön sisällä. Tällöin pystymme näkemään koko toiminnan sekä siihen liittyvät kausaliteetit kerralla yhtenä hallittavissa olevana kokonaisuutena. Voimme rakentaa kaikki tuotantoprosessin elementit toisiinsa täydellisesti sopiviksi ja suunnitella ne tukemaan myös yhtiön tulevaisuuden suunnitelmia. Onhan poikkeuksellista, että näinkin pieni yhtiö esimerkiksi valmistaa itse koneita ja laitteita, luo kansainvälisen lipunmyyntijärjestelmän ja tekee huipputason digitaalista mainontaa – perustapahtumatuotantoa unohtamatta.

Hyvä osoitus Rush Factoryn liiketoimintamallista on Color Obstacle Rush -tapahtumien suosio ja erityisesti niiden hyvä taloudellinen tuottavuus maasta riippumatta ja osallistujamäärältään niin suurissa kuin pienissäkin tapahtumissa. Teimme 2018 aikana yhden uuden tapahtumakonseptin, Rush Workoutin, pilottikiertueen, ja 2019 julkaistiin kolmas konsepti, koko perheen tapahtumakiertue Duudsonit Funland. Vuonna 2020 tulemme julkaisemaan tähän mennessä suurimman projektimme. Näiden myötä tavoitteemme on kasvattaa liikevaihtomme 4 miljoonasta 12 miljoonaan Euroon vuoteen 2020 mennessä. Vuosi 2019 on lähtenyt liikkeelle hienosti, aikaisempien Color Obstacle Rush -konseptin ennakkomyyntiennätysten rikkoutuessa jo alkuvuodesta.

Olemme toimineet nyt neljä vuotta. Sinä aikana toiminnot on saatu hiottua jakoeponnistettua niin valmiiksi, että mahdollisuudet toimintamallin laaja-alaiseen hyödyntämiseen ovat olemassa uusien tapahtumakonseptien myötä. Meillä on hyvin sitoutunut johtoryhmä sekä avainhenkilöt, ja yhtiö on jo osoittanut tuloksentekokykynsä. Tämä on juna, jonka kyydissä kannattaa olla!”

Markus Niemelä

Toimitusjohtaja & Perustaja 

Rush Factory Oyj

MARKUS NIEMELÄ

”TÄMÄ ON SE JUNA, JOSTA

EI KANNATA MYÖHÄSTYÄ!”